top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Novembre 2016


A mig trimestre és hora de prémer fort l'accelerador per tenir bons resultats en els exàmens - una vegada passada pre-avaluació - i consolidar els fonaments del curs que ja avança a bon ritme.

Les neurones mirall, l'efecte Fermat, els nombres fractals, concursos de fotografia matemàtica dins de la Setmana de la Ciència...saps què ha estat fent el teu fill/a a l'institut aquest darrer mes? Et passem un resum del que ens ha semblat més interessant!

INS Arquitecte Manuel Raspall

** LES NEURONES MIRALL **

Alumnes de 1er d'ESO han estudiat les Neurones Mirall, tot analitzant les darreres troballes neurocientífiques en relació a la intel.ligència emocional.

Més informació a: https://goo.gl/WiAFvW

IES El Sui

** EXPERIMENTANT AMB BOMBOLLES ***

En el marc de la setmana de la ciència, els alumnes de primer i segon d’ESO, han pogut gaudir tot fent matemàtiques amb bombolles.

S’ha pogut veure i experimentar el punt de Fermat i també com les bombolles troben sempre el camí mínim entre diversos punts.

Més informació a: https://goo.gl/WSTPy0

Institut Pla Marcell

** EXPOSICIÓ FOTOGRAFIA MATEMÀTICA **

Durant la Setmana de la Ciència, al hall de l'Institut es va instal·lar una exposició de fotografia matemàtica.

Recull, de manera ordenada en 10 plafons, el treball de 17 anys d’organització del concurs a Catalunya. Aquesta exposició es va realitzar a instàncies del reconeixement que va rebre la feina del grup per part de l’Institut d’Estudis Catalans.

Més informació a: https://goo.gl/cLyxB7

Taller Ginebró

*** III CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA **

En motiu de la Setmana de la Ciència, es van entregar els premis del III concurs de fotografia matemàtica que se celebra a l’ESO en motiu de la setmana de la ciència. Enguany el tema eren els nombres fractals.

Tota la informació en aquest enllaç: https://goo.gl/2rsV74

31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page