top of page

Alguna Pregunta?

Brindis por la orquesta

A lo largo de los años han pasado muchos maestros por mi orquesta. Algunos fueron famosos; la mayoría, personas corrientes. He actuado en locales de barrio y en grandes teatros. He sido muy pobre y también muy cotizado. Empecé por abajo y alcancé la cumbre. Y tengo que deciros que la experiencia ha sido grandiosa. Pero no hubiera sido posible sin ellos. Sin sus notas mágicas, sin sus perlas musicales, no lo hubiese conseguido. ¡Este brindis es por la orquesta!FRANK SINATRA,

Brindis por la orquesta, 1983

Reforç Escolar | 08440 Cardedeu | Aula Repàs Escolar
Qui som? Què fem? Com ho fem? Quins són els nostres principis?

Estudiar amb algun company o companya pot resultar molt útil. Quan dos o més persones saben treballar en equip, el fet d'estudiar juntes pot ser molt rendible perquè comentar en veu alta, explicar les coses a una altra persona, expressar els dubtes, o tractar de resoldre-les entre vàries persones pot tenir efectes multiplicatius.

03 /

Quins avantatges té estudiar en grup?

En José Antonio Santos és el coordinador del centre d'estudis Aula Repàs Escolar. Com a Enginyer de Telecomunicació compta amb una àmplia experiència en el món laboral en empreses del sector públic i privat. Actualment treballa com a professor associat a la Universitat Politènica de Catalunya (UPC), en el departament d'Enginyeria Electrònica.

01 /

Qui som?

En Aula Repàs Escolar estem disponibles per atendre als nostres alumnes, i també als seus pares, des de les 8.00 fins a les 22.00 hores, de dilluns a divendres; els dissabtes també ens poden trobar fins a les 13.30 hores. Disponibilitat i flexibilitat són dues de les normes més importants per a nosaltres.

02 /

Quins son els nostres horaris?

Responsabilitat Social

A Aula Repàs Escolar creiem que la responsabilitat social va més enllà del compliment de les normes i les lleis, donant per descomptat el seu respecte i estricte compliment. Els principis socials de la democràcia, l'autoajuda, el suport a la comunitat i la justícia distributiva són els principis que regeixen la nostra activitat diària.  

06 /

05 /

Estem convençuts que qualsevol gest, per petit que sigui, ajuda a preservar el medi ambient. Per això consumim paper reciclat, utilitzem llums de baix consum i imprimim els nostres documents amb cartutxos reciclats. A més reciclem a la deixalleria tots els residus de paper i plàstic que generem durant el desenvolupament de les nostres activitats.

Responsabilitat Mediambiental

Que l’educació és un dels pilars de tota societat avançada, una part fonamental de la política com a activitat relativa a «la cosa pública», pocs ho dubten. Però una educació que no procuri el coneixement serà sempre una educació fallida, frustrada en l’objectiu de conduir la societat des de la caverna cap al món de les idees. «Només qui té coneixements és lliure, i més lliure qui més coneixements té. Només la cultura dona llibertat».

04 /

La nostra filosofia
bottom of page