top of page
  • REC! Cardedeu

MSF - Metges Sense Fronteres


A les portes d'un altre Nadal, a REC! Cardedeu volem seguir aportant el nostre granet de sorra per a causes que injustament estan afectant a tantes persones del nostre planeta i amb qui ens volem solidaritzar. Per això des de fa mesos ja vam decidir que un 1% de la nostra facturació va destinada a aquesta ONG.

Sabeu qui són Metges Sense Fronteres?

El 1971, un petit grup de metges i periodistes va fundar Metges Sense Fronteres a París. Avui compten amb 19 seccions, més de 32.000 professionals en el terreny i el suport de més de 5 milions de socis i col·laboradors en els cinc continents. MSF és una de les organitzacions humanitàries independents més grans del món, però la seva missió continua sent la mateixa: donar assistència a poblacions en situacions de crisi, sense discriminació per raça, religió o ideologia política. El 1999 van rebre el Premi Nobel de la Pau.

Memòria internacional 2014

La major epidèmia d’Ebola de la història. El quart any de brutal conflicte a Síria. Una altra guerra a l'Iraq, una altra a Ucraïna i una més a Sudan del Sud. Un país oblidat, República Centreafricana, sumit en el caos. Més de 50 milions de persones desplaçades al món. I milions de nens sense vacunar, o exposats a la malària i la desnutrició.

Pots descarregar la memòria internacional 2014 en aquest enllaç: http://goo.gl/wrXcsy


9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page