top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Maig als centres de Cardedeu


Ara sí que ja estem a la recta final de curs.

Amb la Fira de Sant Isidre hem fet un petit descans per agafar forces i encarar aquestes darreres setmanes per acabar el curs amb els millors resultats.

Us fem un breu resum de les activitats que s’han portat a terme a cada institut i que ens han semblat més interessants i que, com sempre són ben variades per a l’educació en valors i coneixements.

Novament, aprofitem aquest espai per encoratjar els equips docents i alumnat a seguir tirant endavant amb totes les iniciatives que ens fan millors persones.

Felicitats! Els alumnes del Raspall van fer un molt bon paper i van gaudir de les matemàtiques envoltats dels 180 nois i noies finalistes com ells dels 3100 participants inicials.

Més informació a: http://goo.gl/L7x5Fh

Us convidem a veure els vídeos del projectes de Tecnologia que han fet els alumnes de 3er d’ESO i que han estat publicats per la professora Núria López

Podeu ampliar informació a: http://goo.gl/8619Tq

Accediu als vídeos punxant aquests enllaços:

Dins del programa d’intercanvis europeus COMENIUS, el passat dia 17 van arribar un grup d’estudiants de Polònia per al seu intercanvi amb alumnes de l’Ins. Pla Marcell.

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/YJt5Lx

Sortida dels alumnes de batxillerat a la Uvic per a dur terme unes pràctiques de laboratori vinculades directament al curriculum de batxillerat del curs.

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/S0mWK3

7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page