top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Desembre als centres de Cardedeu


actualitat-newsletter-desem.jpg

Acabem el primer trimestre i tots els centres de la nostra població han estat treballant de valent. Us fem un breu resum d’allò que ens ha semblat més interessant. I aprofitem aquest espai per encoratjar els equips docents i alumnat a seguir tirant endavant aquestes iniciatives!

INS Arquitecte Manuel Raspall

Projecte matemàtic a 1r d’ESO: Poliedres gegants

Amb en Santi Vilches i la Maite Górriz el nostre alumnat ha pogut gaudir de manera cooperativa de la construcció de diferents poliedres gegants amb un metre de costat. Podeu gaudir-ne del resultat. Espectacular!!!

Tota la informació punxant aquest enllaç: http://goo.gl/FhN7A7

IES El Sui

Formació dels cristalls a la natura

En commemoració de l'Any Internacional de la Cristal·lografia, a la classe de Ciències Experimentals de 3rD d'ESO, hem realitzat uns experiments sobre la formació dels cristalls a la natura. Hem simulat tot el procés de forma artificial a partir d'una solució saturada de Fosfat Monoamònic. Valoreu vosaltres la bellesa i espectacularitat dels resultats obtinguts...

Tota la informació punxant aquest enllaç: http://goo.gl/K9xkRe

Institut Pla Marcell

Comunitat: Oral skills ... and more!

Recursos que han elaborat els alumnes de l’institut per a millorar la fonètica de l’anglès. Vídeos i àudios que val la pena revisar.

Més informació a: http://goo.gl/nNqAmB

Taller Ginebró

Exposició infinita

Dins de les activitats del Dia de la Ciència s’ha realitzat el 1r Concurs de Fotografia Matemàtica. Els alumnes de batxillerat artístic han muntat una instal·lació especial per exposar les imatges del concurs. Felicitats per la creativitat!

Llegiu la notícia a: http://goo.gl/Gz5OX3

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page