top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Març 2017


Aquest març hi ha hagut les Jornades de Portes Obertes als instituts de Cardedeu i de ben segur que moltes famílies estan rumiant quina opció posaran en primer lloc en la tria del centre de secundària per als seus fills i filles. Aprofitem aquest espai per agrair a tots els centres l'esforç que han realitzat i la bona fenia de tota la comunitat educativa per a presentar cada centre amb la implicació de professorat, alumnat, PAS i AMPAs.

I com qui no vol la cosa, ja estem tancant el segon trimestre i a les portes de la Setmana Santa per encarar la recta final del curs 2017. Com passa el temps! Us deixem amb el resum d'algunes de les activitats que ens ha semblat més interessant destacar de cada centre.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** VISITA DELS GERMANS CASTELLS **

Visita Dels Germans Jordi I Josep Castells Planas #Artvigent2017. Dins el cicle “Cardedeu amb l’Art Vigent 2017″ els germans Jordi i Josep Castells van visitar l’institut on es van intercanviar impressions i tancar el cicle d’enguany.

Més informació a: https://goo.gl/VZeEAP

IES El Sui

** PROVES CANGUR 2017 **

Com cada any els alumnes del Sui han participat a les proves Cangur. Els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO ho van fer des del mateix centre i una bona colla de 4t i Batxillerat ho van fer des de la Tèxtil Rase. Tots plegats van gaudir d’un matí dedicat a la Matemàtiques. El departament felicita a tothom per la seva bona feina.

Més informació a: https://goo.gl/6WfHFK

Institut Pla Marcell

** THALES AMB 2n ESO **

Per gaudir del Teorema de Thales, l’alumnat de 2n d’ESO ha editat curts on han mostrat la seva habilitat matemàtica, lingüística i artística. Mireu els vídeos que de ben segur que us sorprendran!.

Més informació a: https://goo.gl/vskPas

Taller Ginebró

*** VISITA AL YOUNG MOBILE FESTIVAL **

Els alumnes de SMX1 van visitar la primera edició del Young Mobile Festival (www.mwcyomo.com/ca/). La Fira de Montjüic va estar plena d’estands amb diferents activitats i tallers relacionats amb les STEAM, on van poder dibuixar mitjançant la realitat virtual, veure ordinadors personals espectaculars i ficar-se dins d’un cotxe SEAT virtual.

Tota la informació en aquest enllaç: https://goo.gl/JKfEK0

34 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page