top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Febrer 2017


No val a badar. El curs ja navega a velocitat de creuer i a punt pel Carnaval, també és hora per fer valoracions serioses respecte els resultats que s'han tingut fins ara posar-hi remei si les coses no van com un esperava. Encara queda mig curs i es pot fer molta feina.

Us pregunteu què ha passat als nostres instituts? Aquí el nostre resum i, com sempre, moltes gràcies a tota la comunitat educativa que treballa per a la formació dels nostres joves.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** CASA NOSTRA, CASA VOSTRA **

La Sara Clemente, exalumna del centre va fer una conferència entorn el drama dels refugiats sirians el passat 13 de febrer.

Més informació a: https://goo.gl/MZ3CdM

IES El Sui

** EL NEOLÍTIC A BANYOLES **

Alumnes de primer d'ESO van gaudir d'una sortida de Ciències Socials al Parc de la Draga, a l’estany de Banyoles. A Banyoles es va descobrir un dels jaciments arqueològics neolítics més interessants d’Europa. Corresponen a restes del primer Neolític a la península ibèrica (5.500 a.C.). Les restes arqueològiques del petit poblat es van mantenir en molt bon estat de conservació al quedar cobertes per l’aigua i el fang de l’estany.

Més informació a: https://goo.gl/pfmokY

Institut Pla Marcell

** LABORATORI COEDUCATIU **

Una comissió transversal del Laboratori Coeducatiu, composat per alumnat, professorat i famílies va estar desenvolupant l’impacte de gènere d’un grup de temes per escollir el que més ens feia vibrar i més preocupava, per començar a investigar com es plasma i com es viu al Pla Marcell.

Més informació a: https://goo.gl/fl5aHl

Taller Ginebró

*** VIDEOCONFERÈNCIA FACEBOOK **

Alumnes de 1er de Batxillerat van poder compartir una videoconferència amb una persona que treballa al departament de màrqueting de Facebook a Dublin sobre les estratègies online.

Tota la informació en aquest enllaç: https://goo.gl/DEcqDd

26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page