top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Desembre 2016


Per a molts de nosaltres ens sembla que fa només un parell de setmanes que va començar el curs...i ja som a les vacances de Nadal! Aquest primer trimestre que ha servit per escalfar motors, de ben segur ha comportat moltes hores d'estudi, esforços per treballar en equip, per aprendre tot allò que els nostres professors ens volen transmetre...és hora d'un merescut descans!

Desitgem a tota la comunitat educativa - alumnat, professorat i famílies - que aprofiteu aquestes vacances per gaudir de les petites coses que donen sentit a la nostra vida, per sentir la il·lusió de tornar a ser petits, per valorar tot allò que tenim i per fer créixer els nostres somnis que esperem assolir amb esforç i constància. Molt Bones Festes!

Per cert, us fem quatre cèntims del que ha passat als Instituts de Cardedeu aquest desembre. Ens retrobem l'any que ve!

INS Arquitecte Manuel Raspall

** FER PER APRENDRE **

Si Retenim El 90 % Del Que Fem...

Edgar Dale ens diu, al seu conegut con de l’aprenentatge, que retenim un 90% del que fem després de dues setmanes de fer l’activitat. Així, la construcció de poliedres que hem fet a primer d’ESO amb en Joan i la Taïs en grups cooperatius quedarà ben fixada! Hem observat, compartit, hem fet la recreació d’una pilota de futbol i tot! Angles, vèrtex, costats, arestes,… per entendre millor el món que ens envolta.

Més informació a: https://goo.gl/ZIBwuB

IES El Sui

** EXPOSICIÓ SEX O NO SEX ***

L’exposició “Sex o no sex” s’emmarca en les activitats de conscienciació del Dia Mundial de Lluita contra la Sida. Es tracta d’una una mostra preventiva sobre el VIH/sida i les infeccions de transmissió sexual adreçada, especialment, a joves d’entre 15 i 18 anys, que aporta elements informatius i educatius per evitar conductes de risc en les relacions sexuals i fomentar una convivència normalitzada amb les persones amb VIH. Es podrà visitar a partir d’avui i fins el 23 de desembre al vestíbul del Pavelló d’esports.

Més informació a: https://goo.gl/4FxvZy

Institut Pla Marcell

** COMENÇA EL #PCT2017 AMB UN MANNEQUIN CHALLENGE **

Aquí el teniu, el tret de sortida a la rebuda d’idees, que es converteixen en equips, que es converteixen en projectes, que es converteixen en superprojecte. Moltes gràcies als alumnes de 3r que ho han organitzat i també als responsables de cadascun dels temes. També al professorat i a la seva voluntat infinita per a fer que les coses rutllin!

Més informació a: https://goo.gl/KVnWmj

Taller Ginebró

*** XERRADA LINSABEL NOGUERA **

Ha vingut des de Veneçuela convidada pel festival de narració oral de Barcelona, Munt de mots, la Linsabel Noguera i s’ha aturat al Taller per mostrar-nos a batxillerat el que fa. Mitjançant una xerrada i un taller ha desplegat un tastet de la activitat pedagògica i cultural en aquest país de Llatinoamèrica on desenvolupa un programa social de promoció de l’expressió artística, la literatura i la lectura per a infants i adults. Un projecte que porta per nom amb el nom “La rana encantada”. Molt interessant i enriquidor.

Tota la informació en aquest enllaç: https://goo.gl/wsQmye

31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page