top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Octubre 2016


Fa 6 setmanes que va començar el curs i l'estiu sembla que ens queda tan lluny! Els centres ja han escalfat motors i passats els retrobaments i pre-avaluacions tot sembla indicar que el rumb ja està ben marcat.

Us fem un resum del que ens ha semblat més interessant d'aquest darrer mes. Volem desitjar a tothom - docents i alumnat - un molt bon curs. Que estigui ple d'aprenentatges i experiències positives que ens facin créixer com a persones!

INS Arquitecte Manuel Raspall

** EL "RASPALL" ACCEPTAT AL PROGRAMA ESCOLA NOVA 21 **

A aquest programa hi hem accedit 481 centres d’educació infantil, primària i secundària. A partir de l’acord de Claustre i de Consell Escolar es va fer la petició a la crida. El programa crearà una xarxa per compartir aliances, experiències i coneixements per avançar dins el nostre sistema educatiu.

Més informació a: https://goo.gl/7SsiaB

IES El Sui

** ALUMNES DEL SUI PARTICIPEN AL CODEWEEK ***

Del 15 al 23 d’octubre se celebra la CodeWeek als diferents països de la UE. L’objectiu és fomentar la programació com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat.

El disseny de vídeojocs amb Scratch, la programació amb Processing i Arduino IDE i el disseny d’aplicacions per a mòbils amb AppInventor són algunes de les propostes que està treballant l’alumnat a les classes de Tecnologia i Informàtica.

Més informació a: https://goo.gl/ser35N

Institut Pla Marcell

El passat 17 d'octubre es van iniciar les activitats de Code que vinculen l'alumnat i professorat a la setmana europea de programació i robòtica.

Les activitats emmarcades en aquesta #codeEU 2016 giren entorn a la digitalització de la realitat i inclouen el Projecte Pixel, Prusai3 , Càpsula famílies i l'APPs Viagiocando.

Més informació a: https://goo.gl/hKzxXs

Taller Ginebró

*** PROJECTES COOPERATIUS **

Els alumnes del centre han començat el projecte d’emprenedoria a 3r d’ESO. Aquests alumnes ja el curs passat van crear una cooperativa d’alumnes. Aquest any continuaran la cooperativa, però a més realitzaran un projecte cooperatiu que va ser presentat per en Francesc Font Cot, professor de la facultat d’Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona i fundador de l’empresa Nubelo entre d’altres.

Tota la informació en aquest enllaç: https://goo.gl/IIxUAy

42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page