top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Maig 2016


Ara sí que sí, recta final perquè falten molt pocs dies per tancar el curs 2015/16 . Esperem que tota la feina feta hagi anat donant els seus resultats i que després d'aquesta última embranzida pugueu gaudir tots d'unes merescudes vacances.

Us pregunteu què ha passat als nostres instituts? Aquí us deixem amb el nostre resum i, com sempre, moltes gràcies a tota la comunitat educativa que treballa per a la formació dels nostres joves.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** BATXIBAC AL RASPALL **

El proper curs 2016-17 l'Ins Arquitecte Manuel Raspall oferirà el currículum mixt batxillerat i baccalauréat com un programa adreçat a un grup reduït d’alumnes, entre 10 i 15 per curs de les diferents modalitats de Batxillerat (Científic i Tecnològic, Humanístic i Social).

El Batxibac és una aposta del Raspall pel plurilingüisme i l’excel·lència educativa i cultural.

Més informació a: http://goo.gl/5ZULil

IES El Sui

** TEATRE USEE **

Una any més l'alumnat de la USEE ha entusiasmat els nens i nenes de P4 de les escoles de Cardedeu amb la representació de l'obra "La tribu dels indis", creada per ells. L'alumnat del projecte Praxis s'ha encarregat de l'escenografia a classe de visual i plàstica. Tota una obra de teatre que esperem que gaudiu.

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=C5BNvhHchys

Institut Pla Marcell

L'Institut Pla Marcell ha obert un procés participatiu de construcció comunitària del pati de l'Institut. El procés està liderat pel col·lectiu d'arquitectes RuscArch amb la intenció de crear un pati que habiliti una zona d'aixopluc pels dies de pluja, una ombra més frondosa pels mesos calorosos, nou mobiliari...

Més informació a: http://goo.gl/mToqnm

Taller Ginebró

** CFGS GUIA, INFORMACIÓ I ASSISTÈNCIES TURÍSTIQUES **

Informació completa sobre aquest Cicle Formatiu de Grau Superior que ofereix EL TALLER GINEBRÓ per a formació de perfils professionals d'animació turística. Inclou les competències professionals, possibles llocs de treball, currículum, etc.

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/Tjf8yj

13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page