top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Abril 2016


Hora de posar-se les piles per tenir una bona recta de final de curs. Tot i que amb el dia que és més llarg, amb les festes com Sant Jordi i 1 de maig ... n'hi ha que de ben segur tenen més ganes de sortir que no pas de concentrar-se en els estudis.

Us pregunteu què ha passat als nostres instituts? Aquí us deixem amb el nostre resum i, com sempre, moltes gràcies a tota la comunitat educativa que treballa per a la formació dels nostres joves.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** LA SETMANA DE LES ARTS **

Com cada curs, del 18 al 27 d’abril es celebra la setmana de les Arts.

Activitats, tallers, sortides, xerrades i conferències,… En Carles Belda, la Maria Vidal, la Raquel Cànoves, en Jaume Pons, en Jaume Fort, els experts en Bàsquet Beat, l’Associació d’Amics d’En Biel, apadrinament lector, Girona Històrica, L’Art al carrer a Montjuïc,… una programació d’allò més interessant.

Més informació a: http://goo.gl/x47gtu

IES El Sui

** CRISTAL·LITZACIONS ALS BATXILLERAT **

L'alumnat del curs de Química de 1r i 2n de Batxillerat ha realitzat uns experiments de cristal·lització a partir de solucions saturades. L'experiència ha estat dirigida per la professora Felisa Sánchez i s'han obtingut resultats espectaculars. Enguany, l'alumnat ha realitzat cristal·litzacions creuades, introduint colorants naturals per aconseguir efectes diferents entre els diversos cristalls. Mireu les fotos a veure què us sembla...

Podeu veure els espectaculars resultats en aquesta galeria: https://goo.gl/xtwYJW

Institut Pla Marcell

** CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA **

Els alumnes de diferents cursos han participat en el Concurs de Fotografia Matemàtica. La veritat és que la creativitat per a relacionar imatges del nostre entorn amb els coneixements matemàtics és admirable. Enhorabona!

Us convidem a gaudir i pensar de les obres de l'alumnat visitant aquest enllaç de la web de l'Institut: http://goo.gl/3hK1eG

Taller Ginebró

** XERRADA ORIENTACIÓ UVIC **

Com cada curs, la Universitat de Vic va oferir informació dels graus universitaris en general i en concret dels que s’imparteixen en el seu campus.com sempre, una informació profitosa. Moltes gràcies.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/HfT4yy

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page