top of page
  • REC! Cardedeu

Així ensenya la millor mestra del món


La palestina Hanan al-Hroub inculca als seus alumnes la no violència a través d'un ensenyament basat en els jocs. Aquesta mestra de primària d'una escola pública de Ramala ha estat guardonada recentment amb un milió de dòlars per la fundació Varkey per promoure la no violència a través dels jocs.

El seu mètode vol protegir la infància dels nens palestins i ajudar-los a superar el trauma de viure en una societat impregnada de violència. Es va adonar que havia de fer alguna cosa quan els seus propis fills van quedar traumatitzats en veure el seu pare ferit per trets durant la Segona Intifada. Llavors es va començar a inventar jocs a casa i a convidar els fills dels veïns amb l'esperança que recuperessin la innocència perduda. En veure que la confiança dels infants va començar a créixer, es van tornar més sociables i van millorar el rendiment escolar, Hanan va deixar els estudis com assistent social i es va titular en Ensenyament Primari.

"Quan jugo amb els meus alumnes, procuro disminuir l'efecte de la violència entre ells, sobretot en aquells que mostres un comportament agressiu".

Amb la beca rebuda, aquesta mestra palestina planifica obrir una acadèmia per ensenyar a més professors el seu mètode d'ensenyament.

"Hem d'ensenyar els nens que les nostres úniques armes són el coneixement i l'educació .... és l'única forma de recuperar el que ens van treure, perquè ens ho van treure per culpa de la ignorància".

Llegiu l'article sencer a: http://goo.gl/zCi8AS

Imatge: La Vanguardia

#educacióifamília

19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page