top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Març 2016


I fins aquí arriba el final del segon trimestre amb l'inici del tercer abans de Setmana Santa. Hora de reposar forces i encarar la recta final de curs amb moltes ganes!

Us pregunteu què ha passat als nostres instituts? Aquí el nostre resum i, com sempre, moltes gràcies a tota la comunitat educativa que treballa per a la formació dels nostres joves.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** TREBALLS DE SÍNTESI **

Del 14 al 18 de març el centre s'ha regirat per la setmana de treballs de síntesi i projectes d'investigació i recerca. L'alumnat està en plena activitat coneixent nous entorns i amb el lema “viatgem per canviar, no de lloc, si no d' idees” (Hipòlit Taine).

Més informació a: http://goo.gl/9UEuUy

IES El Sui

** VÍDEO PRESENTACIÓ INS EL SUI **

Què opina l'alumnat de 1r d'ESO del seu primer any a l'Institut El Sui?

Els alumnes passen de la primària a la secundària amb certes pors i expectatives que en molts casos no són certes. Alumnes de 1er d'ESO han contribuït a fer aquest vídeo on opinen de la seva experiència.

Podeu ampliar informació a: https://goo.gl/0w8wFq

Institut Pla Marcell

** EL #PCT2016 **

Els alumnes de diferents cursos han estat immersos en 19 Projectes Cooperatius Transnivell 2016 (els PCT!). Han portat dies, setmanes, mesos! preparant-ho.

19 equips amb 19 projectes diferents: Pintura mural, cuina, foto, acció poètica, poesia, art a Madrid, dupster, curtmetratge, draw our life, wargames, àbac, dansa, trens i maquetisme, mecànica, esports, salting, esquiada, el documental i la gent de l’oficina pct! que gestionarà la setmana i la presentació al Cecuca.

Visiteu la web de l'Institut per saber-ne més: http://goo.gl/aoAm8v

Taller Ginebró

** SORTIDA CCCB **

L’alumnat de 1r de batxillerat va anar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona on van visitar l’exposició “+Humans. El futur de la nostra espècie”. La sortida es va organitzar des de l’àrea de Filosofia, però es tracta d’una exposició interdisciplinària.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/axGddO

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page