top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Febrer 2016


Passat el Carnaval i la seva disbauxa, i pels capricis del calendari, aquest segon trimestre està a punt d'acabar i ara sí que ja hem passat l'equador del curs. És hora de fer valoracions serioses respecte els resultats i posar-hi remei si les coses no van com un esperava. Encara queda la recta final del curs i es pot fer molta feina.

Us pregunteu què ha passat als nostres instituts? Aquí el nostre resum i, com sempre, moltes gràcies a tota la comunitat educativa que treballa per a la formació dels nostres joves.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** 30 ANYS DEL RASPALL i LA MITJA **

Enguany fa 30 anys de col·laboració del “Raspall” amb “La Mitja” de Granollers. Amb aquest motiu hem preparat una exposició temporal que es pot veure a la planta baixa del centre, amb fotografies, anècdotes, retalls, audiovisuals, materials, ...

Més informació a: http://goo.gl/ubujWb

IES El Sui

** SORTIDES A LA NEU **

Alguns dels alumnes de l'Institut el Sui han gaudit de l'esport i la natura amb la seva sortida a la neu. Moments excel·lents per a desenvolupar habilitats d'aprenentatge sobre l'esforç, la companyonia i la capacitat de viure en grup. A més, a jutjar per les imatges podem veure que van poder gaudir d'uns paisatges immillorables i estem convençuts que va ser una experiència inoblidable per a tots els assistents.

Podeu ampliar informació a: https://goo.gl/cCJEpR

Institut Pla Marcell

** CONSTRUCCIÓ D'UNA COMPOSTADORA PER A L'HORT **

Els alumnes de 4t G van construir una compostadora pel nostre hort.

Primer, els alumnes van rebre l'explicació del Mark i la Gisela de Cardedeu en Transició sobre què és el compostatge i com es fa. Després amb en Mark i la Gisela i l'ajuda del Gregori vam fer la compostadora.

Visiteu la web de l'Institut per saber-ne més: http://goo.gl/Ksj3Df

Taller Ginebró

** PROJECTE COOPERATIU: VIDA i EVOLUCIÓ **

Els alumnes de 2n d’ESO han començat el nou projecte cooperatiu del curs, Vida i Evolució. En Joan Manel de l’Escola de la natura del Corredor va venir a fer-ne la presentació i va explicar als alumnes la importància i la necessitat de prendre consciència sobre l’educació mediambiental.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/dRL3nz

13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page