top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Gener 2016


Comença l’any 2016 i tots els centres de secundària de la nostra població s’han posat les piles per aprofitar al màxim aquest segon trimestre. De ben segur que de nous propòsits n'hi ha un munt. El nostre consell: comenceu per allò que realistament es pot fer i seguiu treballant. Tal com dèia un gran entrenador de futbol, cada matí ens hem de llevar ben d'hora per a poder treballar molt.

Esteu a punt? Aquí el nostre resum i, com sempre, moltes gràcies a tota la comunitat educativa que treballa per a la formació dels nostres joves.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** TALLER DE BASKET BEAT **

Els alumnes de 1r d’ESO van participar en un taller de música i educació física ben curiós. Basket Beat converteix la pilota de basquetbol en el nostre instrument de música que emet el so greu quan la botem contra el terra (“DUM”) i el so agut quan la piquem amb la mà oberta i els dits separats (“TAK”). La metodologia es manifesta com un instrument potent per a treballar amb joves i adults, aprendre música i dinamitzar comunitats.

Més informació a: http://goo.gl/j707rE

IES El Sui

** JORNADA ESPORTIVA 2015 **

Els alumnes de l'Institut el Sui durant la darrera setmana de curs de desembre van participar en una gran Jornada Esportiva. L'equip docent del centre felicita a tot l'alumnat pel seu esperit esportiu i l'esforç fet.

Podeu veure la galeria d'imatges a flickr: https://goo.gl/Sd8LsK

Institut Pla Marcell

** CONCERT A SANT ESTEVE DEL COLL **

Un grup d'alumnes, dirigits pel músic xec Stanislav Stepanek, va interpretar les següents obres el passat 10 de gener en un Concert a l'Ermita de St Esteve del Coll:

  • Canticorum jubilo de Handel.

  • Kanon de Pachalbel

  • Primavera de Vivaldi

  • Can can de Ofenbach

  • I un seguit de cançons tradicionals.

Visiteu la web de l'Institut per saber-ne més: http://goo.gl/aKpouS

Taller Ginebró

** SORTIDA ALS MERCATS DE BARCELONA I AL CCCB **

Els alumnes de 3er d'ESO van participar en una sortida per a visitar l’exposíció del World Press Photo al CCCB. Aprofitant que eren a Barcelona els alumnes van visitar alguns dels mercats més emblemàtics de la ciutat: Santa Caterina, Sant Antoni i la Boqueria. I d’aquesta manera es treballaven alguns dels conceptes tractats a la matèria de socials sobre els sectors econòmics.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/2hI1Aw

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page