top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Desembre 2015


Doncs res! Ja estem novament al Nadal. Final d'un primer trimestre que cada setmana ha anat accelerant el ritme, els nervis per veure els resultats dels esforços i el treball de tot aquest temps ... i moltes ganes de fer unes bones merescudes vacances per celebrar aquestes festes i donar la benvinguda al nou any 2016.

Esteu a punt? Aquí el nostre resum i, com sempre, moltes gràcies a tota la comunitat educativa que treballa per a la formació dels nostres joves.

INS Arquitecte Manuel Raspall

** ESCULTURA MÒBIL COL·LABORATIVA **

L’alumnat de 2n d’ESO ha participat en la creació d’una escultura mòbil col·laborativa a partir del seu aprenentatge de les matemàtiques en un context molt proper a ells. El càlcul de percentatges l’han utilitzat com a motor en aquest procés creatiu.

Més informació a: http://goo.gl/BEyUQw

IES El Sui

** NOSALTRES i ELS NOSTRES AVIS **

La revista "El Nas" de Cardedeu publica un parell d'articles que fan referència a dos dels projectes de 3r i 4t d'ESO que es duran a terme aquest curs.

Els alumnes d’El Sui s’apropen a la gent gran

A través del projecte d’aprenentatge-servei: “Nosaltres i els nostres avis”

Ja fa uns quants cursos una professora d’El Sui va voler apropar la realitat de la gent gran que viu en residències al grup de joves del projecte singular Praxis. L’experiència va resultar ser molt positiva i, allò que va començar com una visita puntual un matí, ha esdevingut una col•laboració de tot el curs entre el nostre institut i les residències Maranatha i Rumy.

Podeu ampliar informació a: http://goo.gl/onAlrH

Institut Pla Marcell

** VÍDEOS PROMOCIONALS DE LA MARATÓ DE TV3 **

Alguns alumnes de l'optaviva de 4rt d'ESO “Auxili no sé què em passa" van crear uns vídeos per a promoure la participació a La Marató de TV3 que va tenir lloc el passat diumenge dia 13 de desembre.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/Vc7j7H

Taller Ginebró

** TALLER D'INTERESSOS PROFESSIONALS A BARCELONA ACTIVA **

Els alumnes de 2n de Batxillerat van assistir a un taller d'interessos professionals a Barcelona Activa. Aquest taller és una activitat que es du a terme cada any com a eina d'orientació per a l'alumnat del centre. La universitat es va apropant i va essent hora d’anar-se posicionant.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/A1rscW

9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page