top of page
  • REC! Cardedeu

Actualitat als centres de Cardedeu. Novembre 2015


El temps passa volant! Sembla que era ahir que vam començar el curs 2015-16 i ara ja estem en plens exàmens encarant la recta final per al primer trimestre.

Recomanem als estudiants que descanseu i planifiqueu bé el vostre estudi. Feu activitats de lleure que us ajudin a descarregar tensió i estar més concentrats a l’hora d’estudiar. Marqueu-vos un horari on hi càpiga de tot: estudiar, fer activitats, sortir amb els amics i dormir bé (sí, recordeu que el nostre cervell necessita descansar per assimilar els aprenentatges!)

Us expliquem les activitats que ens han semblat més interessants de les que s’han portat a terme als centres de secundària de Cardedeu. Esperem que us agradi la nostra selecció.

VINGA, A PER TOTES I MOLTA SORT EN ELS EXÀMENS!

INS Arquitecte Manuel Raspall

** PROGRAMA D'APADRINAMENT 4-1 **

Trobada entre els alumnes padrins i padrines de 4t d’ESO amb els seus ‘fillols’ de 1r d’ESO. Els alumnes voluntaris de 4t van enviar una carta als seus ‘fillols’ i els alumnes de 1r van pensar tots els dubtes que podrien fer arribar als més grans. Els alumnes de 4t esperaven als de 1r al pati, amb un cartell amb els seus noms. Amb emoció i il.lusió s’han trobat i han compartit una estona que ha estat màgica.

Més informació a: http://goo.gl/RecxIR

IES El Sui

** VISITA A LA FACULTAT DE MATEMÀTIQUES DE LA UB **

Aprofitant la setmana de la ciència, els alumnes de Matemàtiques del segon de batxillerat van anar a la facultat de Matemàtiques de la UB.

Allà van assistir a una xerrada al voltant del nombres aleatoris i la incapacitat del ésser humà per a generau-los. Posteriorment van fer un taller en una aula d'informàtica de la facultat. També van tenir temps per poder-se passejar i admirar l'edifici.

Podeu ampliar informació a: http://goo.gl/iuyjmB

Institut Pla Marcell

** VISITA A L'INSTITUT GUTTMAN **

Els alumnes de 1r de TAPD i les professores de l’àmbit sociosanitari, Laura, Gemma i Isabel, van fer una visita a l’Institut Guttmann.

La visita va ressaltar la impòrtància que els alumnes s’adonin de la necessitat de transmetre positivisme, motivació i esforç a aquestes persones per poder encarar la seva nova vida amb la millor capacitat física, funcional i social possible.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/z4v2dS

Taller Ginebró

** DIA DE LA CIÈNCIA **

En motiu del Dia de la Ciència, l’alumnat de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat van realitzar diverses activitats: un concurs de fotografia matemàtica sobre l’esfera, amb un bon nivell de participació i de qualitat. També van dur a terme unes pràctiques de laboratori tot jugant al “CSI”.

Més informació i imatges en aquest enllaç: http://goo.gl/2vhG4R

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page