top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Juny als centres de Cardedeu


Doncs el curs 2014/2015 acaba aquí.

Esperem que tots els alumnes hagin fet un bon procés d’aprenentatge de coneixements i de vida al llarg d’aquests nou mesos Igualment, encoratgem els equips docents a seguir tirant endavant amb totes les iniciatives que ens fan millors persones.

MOLT BONES VACANCES A TOTHOM!

Tornarem amb els nostres articles de l’actualitat als Instituts de Cardedeu en el proper butlletí passat les vacances.

El parc dels pinetons de Cardedeu ha estat escenari un cop més de l’apadrinament lector, protagonitzat per l’alumnat de 3r d’ESO del nostre institut i els nens i nenes de 1r de primària de l’Escola Can Manent. La trobada d’aquest dijous ha estat especial, ja que s’ha fet entrega dels contes il.lustrats que els més grans han fet per als més petits. Per animar-los a llegir també se’ls ha lliurat un punt de llibre commemoratiu.

Més informació a: http://goo.gl/8FGKEj

Els alumnes de 1r de Batxillerat han jugat a futbol per invidents i a bàsquet en cadira de rodes, en una inciativa de conscienciació promoguda per l'associació "Amics d'en Biel". A l'activitat hi ha assistit el jugador de l'UNES FCB, Óscar Pérez.

Podeu ampliar informació a: http://goo.gl/WKxQMr

Accediu als vídeos punxant aquests enllaços:

Aquest institut ha programat una gran festa de final de curs amb moltes activitats per a totes les famílies dels alumnes del centre.Una ocasió excel·lent per socialitzar i conèixer més a fons tota la realitat de l’Insitut.

Sí senyor, les coses s’han de celebrar!

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/sRLyQp

Fa pocs dies el centre va dir adéu als alumnes de la 12a promoció de batxillerat del Taller Ginebró en un emotiu acte de comiat i cloenda del curs 2014-2015. Ens han acompanyat les famílies en aquest moment tant important. Felicitats a tothom!!

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/zP05OQ

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page