top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Abril als centres de Cardedeu


Gairebé estem a punt per encarar la recta final de curs. Aquesta primavera, com totes, ens arriba amb un Sant Jordi carregat de novetats literàries i activitats arreu i un pont de maig que més d’un estarà esperant per a reposar abans de fer l’ sprint final.

Us fem un breu resum de les activitats que s’han portat a terme a cada institut i que ens han semblat més interessants. La veritat és que cada vegada ens costa més fer la selecció, perquè, per sort dels nostres vilatans, tots els Instituts tenen activitats molt variades per a l’educació en valors i coneixements.

Novament, aprofitem aquest espai per encoratjar els equips docents i alumnat a seguir tirant endavant amb totes les iniciatives que ens fan millors persones.

INS Arquitecte Manuel Raspall

Conferència Arcadi Oliveres: "La crisi de la democràcia, reptes de futur"

Conferència organitzada per a alumnes de batxillerat al CECUCA per part de l’INS Manuel Raspall i el Sui.

Moltes vegades sentim parlar de l’economia com una ciència tècnica, semblant a una enginyeria o a una física, desprovista de judicis de valors. Però l’economia és “la ciència de l’escassetat” i aquesta ens obliga a triar entre diferents opcions. Triar significa prioritzar allò que creiem més important. I aquestat priorització no pot estar exempta d’ideologia i de judicis de valor sobre allò que creiem que és més important.

Més informació a: http://goo.gl/K9GxXg

IES El Sui

Jornada de 3r d'ESO als centres de dia Rumy i Maranatha

El passat dia 13, l'alumnat de 3rC d'ESO va anar als centres de dia Rumy i Maranatha, per continuar desenvolupant el projecte d'acció social "Aprenentatge i Entorn".

Podeu ampliar informació a: http://goo.gl/OYIjlQ

Institut Pla Marcell

Xerrada sobre adolescents i xarxes socials

Els PCT (Projectes Cooperatius Transnivell) del Pla Marcell han engegat el projecte de la Ràdio amb Programació i activitats relacionades amb la comunicació.

La xerrada va ser a càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg i educador a@sobredrogues i @sobrepantalles (Ajuntament de Granollers). Especialitzat en atenció d’adolescents i joves, sobretot pel que fa a la prevenció en el consum de drogues i usos 2.0 (internet, xarxes socials i d’altres pantalles).

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/tX9kEC

Taller Ginebró

L'equip Ginebró Extrem participa a la Trailwalker

Ja ha començat el Trailwalker 2015! L'equip Ginebró Extrem caminarà 100km, desde Olot a Sant Feliu, en menys de 32 hores en una iniciativa d'Intermon Oxfam per lluitar contra la injustícia i la pobresa

L’Escola ha editat un CD amb cançons dels alumnes de l'Escola amb la finalitat de recollir fons.

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/I9sCzH

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page