top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Març als centres de Cardedeu


Aquest mes de març acabem el segon trimestre i els continguts del curs ja han adquirit una consistència per anar construïnt els objectius per arribar al juny amb molts coneixements assentats i ben treballats.

Us fem un breu resum de les activitats que s’han portat a terme a cada institut i que ens han semblat més interessants. La veritat és que cada més ens és molt difícil fer la selecció, perquè, per sort dels nostres vilatans, tots els Instituts tenen activitats molt variades per a l’educació en valors i coneixements.

Novament, aprofitem aquest espai per encoratjar els equips docents i alumnat a seguir tirant endavant amb totes les iniciatives que ens fan millors persones. Desitgem a tothom que les vacances de Setmana Santa siguin un bon repòs per encarar la recta final de curs amb molta energia.

INS Arquitecte Manuel Raspall

Seleccionat per a la segona fase del "Fem Mates"

Moltíssimes felicitats als participants i al professorat per arribar fins aquí!

Dels 94 grups que van participar a la primera fase, 20 han estat seleccionats i 2 d’aquests són de l’institut Manuel Raspall.

Més informació a: http://goo.gl/hs4pvV

IES El Sui

Intercanvi a París

Un grup d’alumnes d’ESO de l’IES El Sui està d’intercanvi amb l’Institut Paul Ricoeur de París. Una excel·lent experiència per a millorar l’idioma, conviure amb famílies i alumnes de la mateixa edat, fer turisme, compartir moments inoblidables amb els companys de classe....

Podeu veure la galeria d'imatges punxant aquest enllaç: http://goo.gl/lFlNtG

Institut Pla Marcell

Ràdio Pla Marcell

Els PCT (Projectes Cooperatius Transnivell) del Pla Marcell han engegat el projecte de la Ràdio amb Programació i activitats relacionades amb la comunicació.

Per exemple, el passat 9 de març els alumnes del PCT de Comunicació – Ràdio van anar a Catalunya Radio i just havíen gravat l’entrevista que havien fet a la Blanca Portillo, i van sortir a la tele!!

Més informació sobre Ràdio Pla Marcell en aquest enllaç: http://goo.gl/1YGH1R

Taller Ginebró

Els llibreters visiten l'ESO

Dins de les activitats previstes dins del pla lector de l’ESO, el passat 4 de març quatre llibreters van visitar diferents grups d’ESO per a fer recomanacions lectores.

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/K5FMdg

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page