top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Febrer als centres de Cardedeu


actualitat-newsletter-feb20.jpg

Aquest mes de febrer, no només ha estat curt, sinó que a més ha estat molt distret per l'arribada anual d'en Carnestoltes. Us fem un breu resum de les actitivitats que s'han portat a terme en cada institut i que ens ha semblat més interessants. Novament, aprofitem aquest espai per encoratjar els equips docents i alumnat a seguir tirant endavant amb totes les iniciatives que ens fan millors persones!

INS Arquitecte Manuel Raspall

L'estadística és alguna cosa més que "les estadístiques"? Taller de 3r d'ESO a l'UPC

Creiem que totes les iniciatives que puguin donar sentit a les xifres són més que benvingudes. Així doncs, en aquesta activitat l’alumnat va poder fer estimacions com ara saber el nombre de peixos que hi ha en un llac, o el nombre de taxis d’una ciutat. També va poder demostrar que en un grup de 23 persones hi ha el 50% de possibilitat que dues hagin nascut el mateix dia.

Més informació a: http://goo.gl/Uov1co

IES El Sui

Experiments de cristal·lització

L'alumnat de batxillerat ha estat realitzant experiments de cristal·lització aprofitant l'any internacional de la Cristal·lografia. Els resultats han estat valorats de molt positius per la seva professora de Química.

Podeu veure la galeria d'imatges punxant aquest enllaç: http://goo.gl/9SCQgA

Institut Pla Marcell

Taller de reciclatge de joguines

Les alumnes de segon de TEI, dins del mòdul de JOC, hem creat joguines partint de les 3 "R": Reciclar, Reutilitzar i Reduïr.

Més informació al moodle del centre: http://goo.gl/p4dRpn

Taller Ginebró

Exposicions orals treballs de recerca batxillerat

Com cada curs el penúltim dissabte de gener vam dur a terme al Taller Ginebró la festa del coneixement que impliquen les presentacions dels treballs de recerca que l’alumnat de la promoció 2013-2015 de batxillerat porta realitzant dels del curs passat i amb especial intensitat en els darrers mesos.

Més informació en aquest enllaç: http://goo.gl/DctvYI

7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page