top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

MSF, Metges Sense Fronteres


MSF, Metges Sense Fronteres

A REC! Cardedeu creiem fermament que tots els petits granets de sorra ajuden a acabar fent una muntanya.

Per això, us fem saber que un 1% de la nostra facturació va destinada a Metges Sense Fronteres, organització sense ànim de lucre que va ser fundada en la idea que tothom té dret a una assistència mèdica, independentment de la seva nacionalitat.

Esperem que a tots els nostres alumnes i a les seves famílies aquesta iniciativa us sembli molt coherent amb la nostra filosofia respecte les relacions entre persones i molt solidària dins del context en el que ens ha tocat viure.

Us recordem que MSF ha estat treballant intensament en els darrers mesos per a lluitar contra l’Ebola, contra la preocupant situació d’emergència humanitària causada per la violència de Boko Haram o, en aquests darrers dies, donant suport a les persones que es troben atrapades en el conflicte d’Ucraïna.

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page