top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Gener als centres de Cardedeu


actualitat-news-GENER15.jpg

Comença l'any 2015 i tots els centres de secundària de la nostra població s'han posat les piles per aprofitar al màxim aquest segon trimestre! Us fem un breu resum d'allò que ens ha semblat més interessant. I aprofitem aquest espai per encoratjar els equips docents i alumnat a seguir tirant endavant amb aquestes iniciatives.

INS Arquitecte Manuel Raspall

Xerrades-taller UB. Introducció a la tecnologia web

Els alumnes de batxillerat de l'INS Arquitecte Manuel Raspall van visitar la Universitat de Barcelona per assitir a un taller-xerrada sobre tecnologia web.!!!

Trobareu tota la informació punxant aquest enllaç: http://goo.gl/o8ML68

IES El Sui

Portaobjectes alumnes 1r d'ESO

Els alumnes de 1r d'ESO han creat uns portaobjectes d'allò més creatiu combinant materials, disseny i funcionalitat. Bravo!

Podeu veure la galeria d'imatges punxant aquest enllaç: http://goo.gl/1X61QM

Institut Pla Marcell

Els avis aniran a dinar a l'escola

Programa més que interessant d'intercanvi de coneixements intergeneracional: les persones grans ajudaran en la gestió de l'hort escolar i en el funcionament de la biblioteca i ensenyaran a cuinar o cosir, mentre que els nois i noies els ensenyaran a fer servir telèfons intel·ligents, sistemes de missatgeria digital, com el whatsapp, o fer servir les xarxes socials.

Llegiu la notícia de 'El 9 Nou' punxant aquest enllaç: http://goo.gl/Cn30P6

Taller Ginebró

Xerrada pedagògica amb Pau García-Milà

Dins el cicle de xerrades pedagògiques d'aquest curs, el passat 15 de gener va tenir lloc al Cecuca, Centre Cultural de Cardedeu, , la xerrada "De la idea a l'acció".

A càrrec de Pau García-Milà, innovador apassionat per la tecnologia i la comunicació. Empresari, creador i fundador d' eyeOS i de la consultora IdeaFoster, guanyador del premi a l'Innovador de l'Any per la publicació del MIT "TR-35". Autor de llibres sobre innovació i esperit empresarial.

Seguir les xerrades pedagògiques del Taller Ginebró en aquest enllaç: http://goo.gl/c7enwG

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page