top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Informació sobre l'ús d'Internet


Els nostres fills han de rebre educació sobre l'ús d'Internet.

Sí, és cert que els nostres fills són “nadius digitals” perquè han nascut en l’era on tots els dispositius digitals els han acompanyat al llarg del seu creixement. Malgrat tot, és responsabilitat dels pares educar-los per tal que en facin un ús responsable i aprenguin a valorar de forma crítica la informació que allà s’hi exposa.

Júlia Cutillas, responsable de xarxes socials de l'Hospital Sant Joan de Déu, ens recorda que està a les nostres mans oferir als nostres fills les pautes per a que facin un bon ús d'Internet i de les xarxes socials, ja que un mal ús pot tenir conseqüències no desitjades.

En concret, Cutillas matisa que existeixen 4 grans mancances en l'ús d'internet per part dels nens en relació a:

  1. Seguretat informàtica

  2. Aspectes legals

  3. Reputació digital

  4. Selecció de fonts digitals

Vegeu el vídeo de la Júlia Cutillas i més informació: http://goo.gl/EK9g5k

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page