Buscar
  • Aula Repàs Escolar

Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs


La UPC presenta el nou grau en ‘Disseny i Desenvolupament de Videojocs’ per al curs 2014-2015. El grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs és un títol universitari oficial de grau, adaptat a l’espai europeu d’educació superior (EEES), amb durada de quatre anys (240 crèdits ECTS) en els quals l’alumnat podrà realitzar pràctiques en empreses des de tercer curs. El Grau en Videojocs s’impartirà al Campus UPC a Terrassa, al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM). Tota la informació a: http://goo.gl/yw74lN

#universitat

1 vista0 comentarios

2013 - 2019- Aula Repàs Escolar - Passeig Pau Gesa, 4, 08440 Cardedeu - Tel: 644.24.23.52 -  Email: repasescolarcardedeu@gmail.com

  • Facebook icono social
  • Icono social Twitter
  • Icono social LinkedIn