Search
  • Aula Repàs Escolar

L’EUSS acull la competició de robòtica de LEGO


L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va organitzar la vuitena edició de la First Lego League Barcelona (FLL) aquest passat cap de setmana al col·legi Sant Joan Bosco d’Horta. La finalitat de la competició és la de promoure entre els joves la inquietud per la ciència i la tecnologia i fomentar valors com el treball en equip i la innovació a través del disseny i la construcció de robots programables amb peces de LEGO.

Llegiu més: http://criatures.ara.cat/blog/2014/02/13/leuss-acull-la-competicio-de-robotica-de-lego/

#ciència #tecnologia

1 view

2013 - 2019- Aula Repàs Escolar - Passeig Pau Gesa, 4, 08440 Cardedeu - Tel: 644.24.23.52 -  Email: repasescolarcardedeu@gmail.com

  • Facebook icono social
  • Icono social Twitter
  • Icono social LinkedIn