top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Seleccionats 157 estudiants per al programa Bojos per la Ciència


Fa uns dies, La Pedrera va acollir els 157 estudiants catalans de batxillerat (d’entre 16 i 17 anys) que han iniciat el programa Bojos per la Ciència organitzat per la Fundació Catalunya-La Pedrera. L’objectiu del programa és estimular el talent científic de joves estudiants de secundària. El programa té l’origen el 2013 amb el ‘Crazy about biomedicine’ junt l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) i aquest 2014 el programa s’amplia a cinc especialitats més, en col·laboració amb vuit centres de recerca de Catalunya.

Bojos per la ciència ofereix l’oportunitat a estudiants catalans de batxillerat que tenen i demostren aptituds en el camp de les ciències, d’aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en els diferents camps de recerca proposats: química, bioquímica, biomedicina, noves tecnologies, arqueologia i economia. Les sessions, que es duran a terme durant 18 dissabtes, i a partir del mes de gener de 2014, tractaran diferents temes científics

actuals.

Els 157 estudiants han estat seleccionats entre els 991 inscrits provinents de les 4 demarcacions catalanes i d’escoles públiques, concertades i privades.

Els estudiants participaran als 6 cursos realitzats en col·laboració amb vuit centres de recerca:

  1. Bojos per l’Arqueologia: Institut Català de Paleoecologia i Evolució Social (IPHES), Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) – Tarragona i Girona

  2. Bojos per la Bioquímica: Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Barcelona. Facultat de Biologia – Barcelona –

  3. Bojos per la Biomedicina: Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) – Barcelona

  4. Bojos per l’Economia: Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) –Barcelona

  5. Bojos per les Noves Tecnologies: La Salle- Universitat Ramon Llull – Barcelona

  6. Bojos per la Química: Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) – Tarragona

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page