top of page
  • Foto del escritorAula Repàs Escolar

Escoles d'altres mons


Us recomanem moltíssim l'exposició del fotoperiodista Kim Manresa a la Biblioteca Marc de Vilalba: "Escoles d'altres mons".

Considerat un dels millors fotoperiodistes d'europa, Kim Manresa exposa una cinquantena d'imatges sobre l'educació arreu del món. La Biblioteca Marc de Vilalba acollirà l'exposició fotogràfica "Escoles d'altres mons" de Kim Manresa del 14 d'octubre al 15 de novembre, en horari de l'equipament. La mostra recull una selecció de 50 imatges del fotoperiodista Kim Manresa d'escoles de diversos països, acompanyades de manuscrits d'escriptors de gran prestigi internacional (entre els quals hi ha 10 premis Nobel de Literatura), que representen més de 30 països i que ens conviden a reflexionar sobre la situació de l'educació i de la infància arreu del món. Kim Manresa (Barcelona, 1961) és un fotògraf català de renom internacional que ha guanyat diversos premis, tant a nivell nacional com a internacional. Actualment és considerat com un dels millors fotògrafs europeus. Fins el 15 de novembre 2013. Tota la informació a :http://www.cardedeu.cat/public/noticia/exposicio-fotografica-escoles-daltres-mons-del-fotoperiodista-kim-manresa/

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page