Buscar
  • Aula Repàs Escolar

La creativitat s'aprèn igual que s'aprèn a llegir


Entrevista de "La Contra" de La Vanguardia a Ken Robinson, expert que preconitza un sistema educatiu que ensenyi a innovar: "Hem estigmatitzat el risc i l'error i, en canvi, incentivem la passivitat i el conformisme." Tinc 60 anys: irrellevants quan ets capaç de crear com un nen, i tots som capaços si volem. Vaig néixer en un barri humil de Liverpool, com els Beatles, creatius sense escola. No sóc bon gregari, així que no tinc partit, però sí política. Col·laboro amb el Fòrum HSM.

Article sencer de La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/lacontra/20101103/54063818455/la-creatividad-se-aprende-igual-que-se-aprende-a-leer.html

#creativitat

12 vistas0 comentarios

2013 - 2019- Aula Repàs Escolar - Passeig Pau Gesa, 4, 08440 Cardedeu - Tel: 644.24.23.52 -  Email: repasescolarcardedeu@gmail.com

  • Facebook icono social
  • Icono social Twitter
  • Icono social LinkedIn